El Teatre-Auditori acull l'estrena de 'Carnaval', l'última obra de Jordi Galceran


  • Comparteix:

'Carnaval', l'última obra de Jordi Galceran, s'estrena aquest vespre al Teatre-Auditori. L'actriu santcugatenca Marta Angelat interpreta la inspectora protagonista d'aquest 'thriller' policíac, dirigit per Sergi Belbel. El taller del Teatre-Auditori s'ha encarregat de construir l'escenografia d'aquest l'espectacle.

'Carnaval' relata la investigació de la policia per trobar un nen de tres anys que ha desaparegut el dia de Carnestoltes. La primera pista arriba amb un missatge del segrestador, que assegura que el nen morirà en trenta minuts i tothom ho podrà veure des d'una pàgina d'Internet.

En la presentació de 'Carnaval' a Sant Cugat, el director Sergi Belbel ha destacat que l'obra respecta el temps real del compte enrere. Segons Belbel, aquesta característica del muntatge fa participar intensament l'espectador en la trama.

Sergi Belbel

L'obra fa participar l'espectador en temps real perquè respecta el compte enrere del segrestador.


La inspectora Maria Garralda, interpretada per la santcugatenca Marta Angelat, tindrà el repte d'impedir l'assassinat. Roger Casamajor, Quimet Pla i Sílvia Bel interpreten els policies que ajudaran Garralda en la investigació i Mar Ulldemolins és la mare de la criatura segrestada.

Marta Angelat s'ha mostrat molt satisfeta de poder donar vida a aquest personatge.

Marta Angelat

Està molt bé fer aquest paper, perquè la inspectora té els tòpics clàssics però també té alguna cosa més.


'Carnaval' s'estrena aquest vespre a Sant Cugat abans d'iniciar una gira per 25 localitats de Catalunya i les Illes Balears. L'obra és una producció del Teatre Romea i compta amb la col·laboració del Teatre-Auditori. I és que el taller de l'equipament municipal s'ha encarregat de la construcció de l'escenografia de l'espectacle.

L'autor de l'obra, el dramaturg Jordi Galceran, ha definit l'espectacle com a un 'thriller' policíac que tracta el mal en estat pur.

Jordi Galceran

És un thriller policíac que tracta el mal, del mal en estat pur i de com els humans han d'enfrontar-s'hi.


Les entrades de l'espectacle es poden comprar per 18 euros a les taquilles del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.