600 persones presencien al Teatre-Auditori l'estrena de 'Carnaval'


  • Comparteix:

Prop de 600 persones han assistit aquest dijous a l'estrena de 'Carnaval', el darrer muntatge de Jordi Galceran, al Teatre Auditori. La santcugatenca Marta Angelat ha encapçalat el repertori d'actors. El director de l'obra, Sergi Belbel, fa un balanç positiu de l'estrena del muntatge

'Carnaval' explica la investigació de la policia per trobar un nen de tres anys desaparegut el dia de Carnestoltes. La trama comença amb un missatge de la segrestadora, que assegura que el nen morirà en trenta minuts i que es podrà veure des d'una pàgina a Internet.

La santcugatenca Marta Angelat és la protagonista de l'obra. Roger Casamajor, Quimet Pla, Mar Ulldemolins i Sílvia Bel completen el repertori.

El director del muntatge, Sergi Belbel, considera que la primera funció de l'obra ha estat vibrant.

Sergi Belbel

He notat una funció molt vibrant amb uns actors plens d'energia.


'Carnaval' ha iniciat a Sant Cugat una gira per 25 localitats de Catalunya i les Illes Balears. L'obra és una producció del Teatre Romea i compta amb la col·laboració del Teatre-Auditori. El taller de l'equipament municipal s'ha encarregat de la construcció de l'escenografia de l'espectacle



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.