400 espectadors presencien 'Àvida vida' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Prop de 400 persones han assistit a l'espectacle 'Àvida vida' que ha presentat la Companyia Color Dansa aquest divendres al Teatre Auditori. El muntatge, dirigit per Mudit Grau, ha estat una barreja de flamenc i hip hop i ha tractat la complexitat de la vida.

El muntatge de dansa de la Companyia Color Dansa, 'Àvida vida' vol celebrar el miracle i la complexitat de la vida i despertar 'la part intuïtiva de l'espectador'. Per fer-ho, la directora de la companyia, Mudit Grau, crea una tensió entre 'allò fictici i allò real' a partir d'una combinació de diferents tipus de danses com el flamenc, el hip-hop i la dansa clàssica, i d'una dramatúrgia que ha comptat amb el suport de Paco Mir, del Tricicle.

Unes 400 persones han presenciat aquest espectacle que arribava al Teatre Auditori després d'haver-se estrenat recentment al TNC. Així ho explicat Mudit Grau, que s'ha mostrat satisfeta de la resposta del públic santcugatenc.

Mudit Grau

Crec que el públic ha aplaudit molt. I nosaltres des de la companyia ens ho hem passat molt bé.


La directora de Color ha afegit que les dimensions del teatre santcugatenc han fet més difícil l'intent dels ballarins d'arribar al públic, sobretot en un muntatge tan introspectiu. Tot i això, segons Grau la Companyia ha solventat bastant bé aquesta dificultat.

Mudit Grau

Aquest escenari és molt gran i potser fa que el públic notin als personatges distants però crec que igualment s'ha solventat bastant bé.


La companyia Color Dansa, resident a la nostra ciutat, continuarà ara girant aquest espectacle i també altres muntatges anteriors com 'Mientes + k parpadeas'. Pel que fa al futur, l'objectiu continua sent experimentar amb la barreja d'estils, tot i que de cara a Festa Major tenen preparat un espectacle molt centrat en el flamenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.