El Centro Castellano Manchego organitza aquesta nit un concert de cant coral al Monestir


  • Comparteix:

En el marc de les seves activitats tradicionals de principis de setembre, el Centro Castellano Manchego organitza aquesta nit a les nou un concert de cant coral al Claustre del Monestir. L'acte comptarà amb la presència, entre d'altres, de la Coral Unió Sancugatenca i de la Coral del Cor de Cambra del Monestir. A banda, demà a la nit, a les deu, el Centre oferirà un sopar en homenatge als 'manxecs de l'any'. Aquest any, el premi ha estat atorgat a la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, i a la Banda Municipal de música de Moral de Calatrava. Diumenge es posarà el punt i final a aquesta setmana lúdica amb una degustació de 'migas' a la seu que el Centro Castellano Manchego te al carrer Vallès.

El president del Centro Castellano Manchego, Juan Carrasco, considera molt positiva la resposta de la comunitat manxega de Sant Cugat als actes que organitza l'associació. Carrasco ha explicat també perquè el Centro organitza tradicionalment aquestes activitats la primera quinzena de setembre.

Juan Carrasco

Ho fem la primera quinzena de setembre perquè així també hi poden participar els manxecs que venen a la temporada de la verema a Catalunya.


Malgrat tot, el president del Centro Castellano Manchego lamenta de no disposar d'un local més ampli. El local té una capacitat per a unes 70 persones, i segons Juan Carrasco, en alguns actes de l'associació hi ha una demanda de prop d'un centenar de places. D'altra banda, el Centro participarà amb una paradeta en el Mercat Medieval que se celebrarà a Sant Cugat el cap de setmana del 21 i 22 de setembre. I més endavant, a l'octubre, té la intenció d'organitzar un concurs literari a nivell estatal i de prosseguir la seva tradicional lectura del Quixot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.