El CPA celebra el seu 29è aniversari amb la il·lusió d'estrenar seu al novembre


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha celebrat aquest dissabte el seu 29è aniversari, l'últim que es farà a l'actual seu, amb un aperitiu i un 'potaje'. Durant l'acte, on hi han assistit representants de tots els partits polítics de l'Ajuntament, s'han destacat els projectes del centre, que es traslladarà a la nova seu el proper mes de novembre.

Els membres del CPA han volgut celebrar el seu aniversari amb un aperitiu i el tradicional 'potaje', com cada any. Enguany, però, la celebració ha estat marcada per la il·lusió de que l'any vinent es puguin celebrar els 30 anys a la nova seu.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha volgut destacar el gran repte de futur que té l'associació, una de les poques amb seu pròpia, que pretén autofinançar-se perquè no es repeteixin els problemes d'altres anys.

Antonio Rodríguez

El Centro Popular Andaluz afronta aquest repte amb molta il·lusió, gràcies també a les institucions


A l'acte hi han assistit representants de tots els partits polítics de l'Ajuntament, que han destacat la forta presència i participació que ha tingut el Centro Popular Andaluz des dels seus inicis a Sant Cugat. Escoltem el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.

Joan Recasens

És una de les més actives de la ciutat, sobretot durant la festa Major on la seva caseta forma part del nostre paisatge.


La propera cita per al CPA serà la Festa Major, amb la seva tradicional caseta, que enguany promet més activitats i més cuina per convidar als santcugatencs a participar i un sopar el dia de Sant Pere amb 'salmorejo cordobés' per 500 persones a la Plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.