El primer Engorile Festival acaba amb una alta participació i la voluntat de consolidar-se


  • Comparteix:

Grafiters, punxa-discos i videoartistes s'han donat cita a la Floresta

Grafiters, punxa-discos i videoartistes s'han donat cita a la Floresta

Centenars de joves santcugatencs s'han deixat endur aquest dissabte per l'enginy i l'art urbà del primer Engorile Festival, organitzat per l'associació Ojú!. Les pistes de Can Llobet, a la Floresta, s'han convertit durant tot un dia en l'espai on els joves han pogut expressar el seu art mitjançant grafits, actuacions de punxa-discos i espectacles musicals, entre d'altres. Els organitzadors esperen que el festival es consolidi en els propers anys i demanen a l'Ajuntament que els segueixi donant suport.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa de l'associació juvenil Ojú! ha estat oferir una plataforma d'expressió als artistes novells i potenciar l'art urbà. Centenars de joves santcugatencs no han desaprofitat l'ocasió i s'han aplegat, al llarg de tot el dissabte, a la zona exterior del Centre Cívic de la Floresta per participar en les activitats previstes en la primera edició de l'Engorile festival. Un dels organitzadors del Festival, Jordi 'Pode', ha fet una valoració molt positiva de la jornada.

Jordi 'Pode'

Sí, bastant content. Ho hem organitzat molt ràpidament, ens hem sincronitzat molt bé. Tot ha fluït. La gent ha vingut a pintar, el temps finalment ha acompanyat i estem amb ganes de seguir.


Diverses actuacions de punxa-discos i el concurs de grafits, que ha aplegat 18 pintors murals, han donat el tret de sortida d'un festival que ha continuat amb cinc actuacions musicals i ha finalitzat, ja de matinada, amb una 'jam session'. Tots els cantants interessats en la improvisació han pogut formar part d'aquesta darrera iniciativa.

L'associació Ojú!, que ha agraït el suport de l'Ajuntament, espera que el festival tingui continuïtat i es consolidi en els propers anys. Un dels seus membres, Jordi Pode, ja ha avançat que de cara a l'any vinent esperen ampliar l'oferta del festival amb noves activitats.

Jordi 'Pode'

El nostre col·lectiu voldria fer alguna cosa més gran. Agafar més disciplines, com el breakdance i l'skateboarding i patrocinar tot el que l'envolta , com la roba.


El suport de l'Ajuntament s'ha basat en la cessió de l'espai i de l'equip de so, així com en la donació dels plafons on s'han pintat els murals i menjar en forma d'entrepans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.