L'espai Lluís Ribas diu adéu a la temporada amb una mostra col·lectiva amb obres de Cruañas, Laurentino Martí i Jordi Prat


  • Comparteix:

L'Espai Lluís Ribas acull fins al 2 de juliol una exposició col·lectiva per acomiadar la temporada. Cruañas, Xavier Carbonell, Laurentino Martí, Jordi Prat i Rollan són els artistes convidats. Cadascun dels pintors, habituals de la galeria santcugatenca, ofereix la seva obra més recent.

Una exposició col·lectiva que es pot veure fins el 2 de juliol tancarà la temporada de l'Espai Lluís Ribas. S'hi podran veure les clàssiques aquarel·les de Venècia, Honfleur i Cadaqués a càrrec de Cruañas, les escenes quotidianes i populars de Xavier Carbonell, una nova visió de composició urbana, les lluminoses representacions del Monestir de Laurentino Martí, i alguna pinzellada d'en Jordi Prat i en Jordi Rollan, entre d'altres. La mostra tracta de portar els artistes habituals de l'espai abans de marxar de vacances d'estiu.

Així ho ha explicat el propietari de la galeria, Lluís Ribas.

Lluís Ribas

El fil conductor de l'exposició és que són artistes habituals de la galeria i que tots tenen una qualitat important.


A la sala petita de la galeria s'hi poden veure ara tres peces de petit format de la col·lecció 'Le Maroc de Lluís Ribas' i que formen part de l'obra que estava a Nova York. Lluís Ribas.

Lluís Ribas

És l'obra de més petit format i és part de la col·lecció que no es va veure a Sant Cugat. Són tres obres i dos d'elles a mi m'agraden molt com són les de les típiques fonts marroquines.


Per la seva banda, la part de la col·lecció que es va exposar al Monestir de la ciutat ha estat adquirida pel grup hoteler Hilton. Aquesta companyia exposarà de forma permanent aquestes obres en l'hotel que inaugurarà properament a Llucmajor, a l'illa de Mallorca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.