La galeria Canals clou la temporada amb una subhasta d'obres de 50 artistes


  • Comparteix:

La Canals-Galeria d'Art aprofitarà la Festa Major per fer una subhasta que permetrà adquirir obres d'una cinquantena d'artistes de reconegut prestigi. La subhasta, que pretén ser una de les atraccions del final de la temporada, reuneix peces de Dalí, Tàpies, Muxart, Grau Garriga o Barnils, entre molts d'altres. Les obres es podran aconseguir a partir de 100 euros.

La Canals-Galeria d'Art ha volgut tancar la temporada i celebrar la Festa Major amb una subhasta amb peces de més de cinquanta artistes. A partir de 100 euros, les persones interessades podran adquirir obres de figures tan internacionals com Dalí, Tàpies i Grau Garriga, i d'altres més específicament santcugatencs com Barnils o Colet. Així ho ha explicat el propietari de l'espai, Josep Canals.

Josep Canals

Hi ha des de Grau-Garriga fins a Miró i Tàpies. És a dir, primeres firmes de l'art contemporani català fins artistes sancugatencs com Barnils o Colet.


La subhasta es farà pel sistema americà. D'aquesta manera, la gent pot acostar-se prèviament a la galeria a veure les obres i pot ofertar per una obra en concret. La seva oferta queda registrada i els següents visitants de l'espai d'art ja saben quin és el preu que han de superar si volen aconseguir la peça. Totes les persones que facin una oferta rebran un avís telefònic si algú ha millorat la seva proposta.

Josep Canals

La subhasta es farà amb el sistema americà. D'aquesta manera la gent ve aquí, fa la seva oferta a una obra i automàticament queda anotat en la fitxa de la pintura en concret. Si algú altre puja la oferta precedent, s'avisa l'anterior ofertant perquè pugui actuar en conseqüència.


El 3 de juliol es coneixerà el desenllaç de la subhasta. Tal i com ha recordat Canals, es podrà ofertar per telèfon fins el mateix dia de la subhasta.

Entre els artistes que aporten obres hi ha Argimon, Barnils, Budesca, Carral, Chancho, Colet, Cuixart, Dalí, Grau Garriga, Guinovart, Muxart, Pladevall, Subirachs, Tàpies, Tharrats i Viladecans, entre molts d'altres i fins arribar a la cinquantena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.