Exhaurides les entrades per als Premis Ciutat de Sant Cugat 2007


  • Comparteix:

Entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat 2006

Entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat 2006

Les entrades per assistir als Premis Ciutat de Sant Cugat 2007 s'han exhaurit aquest dimarts. La gala, que tindrà lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori, girarà entorn de la dansa. Entre els nominats de la tercera edició dels guardons, hi són Ràdio Sant Cugat, la societat coral La Lira i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), entre altres.

En l'acte d'entrega dels premis, els assistents podran gaudir de les actuacions de l'Esbart Sant Cugat, la Companyia Uniq i el Centre de Dansa Laura Esteve.

Enguany els Premis Ciutat de Sant Cugat arriben a la seva tercera edició amb un total de 1.500 vots populars per a 56 candidatures diferents.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica en declaracions d'arxiu com es decideixen els guanyadors dels premis.

Jordi Puigneró

S'han elegit 12 de les 56 propostes. Ara el jurat decidirà quines són les cinc candidatures guanyadors.


Un total de 12 candidatures opten a un dels cinc premis que s'atorguen i el premi extraordinari atorgat per l'alcalde. Ràdio Sant Cugat, pels seus 25 anys d'història; Xavier Bosch, els Castellers de Sant Cugat, les Escoles Bressol Municipals i Glòria Rognoni, entre altres, són alguns dels aspirants als premis.

Cugat.cat ha reservat les últimes localitats per sortejar entre els internautes. Per optar a les entrades, cal enviar un e-mail a l'adreça afons@cugat.cat o bé trucar als 93.675.15.87 o bé 93.675.15.88.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.