215 activitats per a totes les edats ompliran de festa els carrers de la ciutat fins diumenge


  • Comparteix:

Un total de 215 activitats ompliran la programació de la Festa Major des d'aquesta tarda i fins diumenge. Activitats tradicionals com el Paga-li Joan, el Correfoc i l'arrossada popular, a més de les Barraques, els concerts i els espectacles, oferiran propostes per a totes les edats i tots els gustos durant els cinc dies de festa.

Sant Cugat es torna a vestir de festa a partir d'aquesta tarda amb un seguit d'activitats que apleguen música, jocs, menjars tradicionals i espectacles diversos. Com a novetat, enguany el Paga-li Joan es ballarà al vespre per evitar les hores de més calor i s'han creat dos nous espais temàtics per a la gent gran i per als '40tons'.

En total, s'han preparat 215 propostes per a tots els públics i gustos, tal i com ha destacat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Són 215 activitats per tots els públics, edats i gustos. I per tant, la festa es presenta magníficament, una festa pensada perquè tothom gaudeixi, hi participi i se la faci seva


Els més petits també tindran activitats especialment pensades per a ells com el Racó Infantil, on hi haurà tallers i jocs. Els joves i no tan joves, un any més, podran gaudir de les Barraques que s'ubicaran al parc de l'Arborètum i dels concerts.

Com ja és habitual, a més, totes aquestes propostes compten amb la participació de bona part de les entitats i associacions de la ciutat. Tant Recoder com la comissió de Festa Major han remarcat la important tasca d'implicació d'aquests col·lectius. Escoltem un dels membres de la comissió, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Nosaltres com a comissions volem fer un agraïment molt especial, no tan sols a les entitats sinó a les persones que hi ha darrera, ja que és gràcies a elles que tenim una festa major especial i diferent, basada en les persones


La festa arribarà al seu punt final el diumenge a la nit, de la mà de La Brassa Danz Systm Orkstra, després de l'actuació dels Castellers i del tradicional Correfoc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.