La sisena Mostra de Curtmetratges incorpora una secció de documental com a principal novetat


  • Comparteix:

La Mostra es farà entre els dies 10 i 13 de juliol a la plaça de l'Om

La Mostra es farà entre els dies 10 i 13 de juliol a la plaça de l'Om

La Sisena Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat que organitza l'Associació Curts i Més se celebrarà del 10 al 13 de juliol. Al llarg de les quatre sessions es projectarà una selecció de curtmetratges organitzada en diferents blocs, amb la secció de documentals com a principal novetat. L'activitat se celebrarà a l'aire lliure a la Plaça de l'Om, al costat del monestir romànic, i l'assistència serà gratuïta.

Un any més, i ja van per la sisena edició, l'Associació Curts i Més organitza, del 10 al 13 de juliol, una Mostra per apropar el món del curtmetratge a la població de Sant Cugat i dels municipis propers. Es tracta d'una iniciativa modesta, però que any rere any va creixent, i que pretén complementar l'oferta cinematogràfica local. En aquest sentit, el membre de l'Associació Daniel Codorniu explica els objectius de la Mostra.

Daniel Codorniu

Conscienciar la gent sobre temes socials, entretenir els ciutadans i fins i tot educar, perquè passar curtmetratges de fora, d'altres cultures, el que fa és enriquir


La Mostra projectarà més de trenta curts al llarg dels quatre dies, repartits en sis seccions diferents. Precisament, enguany es presenta com a novetat l'estrena de la secció documental. Un altre dels atractius d'aquesta edició són dos curtmetratges, cedits per la Filmoteca, sobre la 2a República, que s'emmarquen en els actes commemoratius pel 75è aniversari de l'efemèride.

L'organització de la Mostra compta amb el patrocini i col·laboració de l'Ajuntament i de diverses empreses i negocis de la localitat. En total, el consistori ha aportat 4.500 euros, dels quals 4.000 provenen de l'àrea de Joventut i 500 de Solidaritat i Cooperació Internacional. Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Donem suport a aquesta iniciativa perquè és una activitat que podríem emmarcar en tot el que són les propostes de lleure alternatiu, i més en una època com el juliol en què els joves han acabat exàmens


La projecció dels curts es farà a la Plaça de l'Om, al costat del monestir romànic. L'activitat és gratuïta i se celebrarà a l'aire lliure. En cas de pluja, tots els actes es traslladaran a la mateixa hora al Teatre de la Unió Santcugatenca. Les sessions dels quatre dies començaran a les 10 i quart i duraran aproximadament dues hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.