Juan Carrasco abandonarà la presidència del Centro Castellano Manchego per no haver aconseguit el nou local


  • Comparteix:

El president del Centro Castellano Manchego, Juan Carrasco, abandonarà la presidència de l'entitat com a mostra de protesta per no haver aconseguit ajuda de l'Ajuntament per ampliar el seu local, al carrer Vallès. Carrasco ha afegit també que està 'cansat', després de tants anys ocupant el càrrec. D'altra banda, el proper mes de setembre el Centro Castellano Manchego atorgarà els premis Manxec de l'Any al portaveu municipal socialista, Salvador Gausa, i a dos socis històrics de l'entitat.

El Centro Castellano Manchego podria quedar-se sense president en els propers mesos. Segons ha explicat el propi Juan Carrasco al magazín 'Sant Cugat a Fons', la decisió seria una mostra de protesta per no haver aconseguit un nou local per a l'entitat, una reclamació que des de fa anys adrecen a l'Ajuntament. Carrasco porta a la presidència del Centro des de fa anys i assegura que aquest també és un dels motius per marxar.

Juan Carrasco

Marxo ja que no tenim local i fa molts anys que ho demanem. A més ja fa molts anys que estic a la presidencia i estic cansat.


El president manxec ha afegit que des de fa més d'un any demanen a l'alcalde aquest nou espai i encara no han aconseguit resultats.

Pel que fa als Premis Manxec de l'Any, enguany s'atorgaran el proper mes de setembre durant el tradicional dinar amb les autoritats i mitjans de comunicació. Carrasco ha avançat a Ràdio Sant Cugat els noms dels premiats.

Juan Carrasco

El premi del Quixot és per a Salvador Gausa, la Dulcinea i el Sancho són dos socis molt implicats amb l'entitat.


Pel que fa als projectes del curs vinent, el Centro Castellano Manchego ha avançat que l'entitat intensificarà la implicació amb la ciutat i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.