La XV Biennal d'Art Contemporani desembarca a Cambrils després de rebre 4.000 visites a Sant Cugat


  • Comparteix:

La XV Biennal d'Art Contemporani Català es pot visitar ja a la Sala Àgora de Cambrils, després d'exposar-se al Claustre del Monestir de la nostra ciutat. La mostra, que ha rebut més de 4.000 visites durant la seva estada a Sant Cugat, passarà per diferents municipis de Catalunya i Andorra en una gira que durarà dos anys.

Fins al 3 de setembre, la sala Àgora de Cambrils acollirà la XV Biennal d'Art Contemporani Català, organitzada per la Canals-Galeria d'Art i l'Ajuntament de Sant Cugat. La mostra, que ha estat exposada del 20 d'abril al 2 de juliol a la Sala Capitular del Monestir, va patir una davallada en el nombre de visitants l'any passat que enguany s'ha aconseguit remuntar, fins arribar als 4.000 assistents. Així ho explica Josep Canals, director de la Biennal.

Josep Canals

El fet que la mostra s'exposés al Claustre del Monestir ha fet augmnetar el nombre de visitants.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha donat el seu suport a tota iniciativa que promogui la difusió de l'art contemporani.

Àngels Solé

Quan el recorregut s'apropi al 75% farem una valoració. Suposo que sí, que tal i com hem anat fent la Biennal continuarà. Però ja veurem.


Aquesta és la quinzena edició d'una Biennal que aposta per l'art més jove del país i que en l'edició d'enguany inclou l'obra d'onze artistes d'arreu del territori.

Després d'exposar-se a Sant Cugat i a Cambrils, la Biennal passarà per Encamp (Andorra), Rubí, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Mollet, Sant Joan de les Abadesses, Vic i Barcelona, fins a completar un recorregut de dos anys per Catalunya i Andorra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.