Dissidència Sònica treu el tercer CD recopilatori i torna a reclamar la sala de concerts


  • Comparteix:

El col·lectiu Dissidència Sònica ha tret el tercer disc recopilatori amb cançons d'una vintena de grups de música santcugatencs. El treball, del qual s'han editat un miler de còpies, es pot aconseguir de forma gratuïta. L'entitat reclama a l'alcalde que tiri endavant d'una vegada per totes el projecte de la sala de concerts.

'Dissidència 3, Ajuntament 0'. Aquest símil futbolístic dóna títol al tercer disc recopilatori de Dissidència Sònica, que es va començar a distribuir per Barraques i inclou cançons d'una vintena de grups, la majoria santcugatencs i alguns convidats. El treball demostra una gran varietat d'estils musicals i molta renovació en relació a l'última maqueta, com explica un dels membres de Dissidència, José Luis Frias.

José Luis Frias

Hi ha molta renovació de grups. Són prop de 80 minuts de música, amb una gran varietat d'estils.


Amb aquest tercer disc, Dissidència Sònica vol recordar que els grups de música de Sant Cugat continuen vius i en plena activitat, malgrat que segons el col·lectiu l'Ajuntament no els dóna l'ajuda que necessiten. En concret, l'entitat lamenta que l'equip de govern encara no hagi materialitzat el compromís de construir la tan reclamada sala de concerts. Un dels membres de Dissidència, Quim Segura, exigeix un compromís de l'alcalde.

Quim Segura

Només hi ha paraules i alguns plànols, però en última instància cal una firma de l'alcalde, i això de moment no hi és. Encara no hi ha ni una pedra de la sala posada.


El tercer disc de Dissidència Sònica dóna veu a l'esplai Pica-Roca, que a través d'un comunicat adjunt es queixa de les trabes que va posar l'Ajuntament a l'hora d'organitzar un concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.