L'Esbart s'acomiada del seu local amb una festa plena d'emotivitat


  • Comparteix:

Prop de 90 persones s'han reunit aquest divendres en la festa de comiat del local de l'Esbart que a partir de setembre es traslladarà a l'antic Gimnàs Olimpo, a l'espera que Grup XXI tiri a terra la seva seu i faci un nou edifici de pisos on l'entitat també tindrà el seu espai. Les actuacions d'Andança i els Bastoners i un muntatge en clau d'humor del Cos de Dança l'Esbart sobre les obres han servit per amenitzar una festa plena d'emotivitat que ha acabat amb una copa de cava.

La festa ha servit per acomiadar el local abans que l'enderroquin per construir-hi un nou edifici de vivendes. Malgrat ser una jornada plena d'emotivitat, des de l'Esbart s'han mostrat satisfets perquè l'acord amb la promotora Grup XXI, que els permetrà disposar d'un espai al soterrani i la planta baixa del nou edifici. La presidenta de l'Esbart, Imma Bové ha volgut destacar la il·lusió amb que afronten aquesta nova etapa.

Imma Bobé

Hi ha un punt de pena però ho vivim amb il·lusió perquè l'Esbart som la gent de dins i hem arribat a un bon acord i estem contents.


Bobé també ha volgut destacar la tasca realitzada per Josep Maria Mestieri, pare d'un alumne del centre i advocat, que els ha ajudat a solucionar els aspectes legals i ha qui han dedicat una coreografia especial i en clau d'humor sobre la seva tasca. Les actuacions d'Andança i els Bastoners i una copa de cava han servit per amenitzar la festa que suposa un nou començament. Així ho ha remarcat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha assistit a l'acte.

Àngels Solé

Molt emotiva, perquè com ha dit la presidenta és un comiat però també un nou començament.


Mentre durin les obres les activitats de l'Esbart es realitzaran al Gimnàs Olimpo a l'avinguda Lluís Companys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.