El primer dia de la Mostra de Curtmetratges obté una bona assistència de públic tot i els problemes tècnics


  • Comparteix:

La VI Mostra de Curtmetratges ha començat aquest dilluns amb una valoració positiva per part dels organitzadors malgrat els problemes tècnics inicials. Un retràs de tres quarts d'hora i problemes amb el so no van impedir una bona assistència a la Plaça de l'Om. La primera sessió ha estat dedicada a la secció Filmoteca, amb curtmetratges sobre la Segona República, i al passi del treballs de les escoles de Curts. Per la jornada de dimarts, tota la nit estarà dedicada a curtmetratges d'animació.

Els problemes tècnics no han evitat l'èxit de la primera sessió de la VI Mostra de Curtmetratges. Una petita avaria ha retardat quaranta-cinc minuts l'arribada de la furgoneta amb el material i uns problemes de so han impedit que sonés música en els curtmetratges muts. Però els santcugatencs han respost positivament i han acudit a la Plaça de l'Om per gaudir de la selecció de curts de la Filmoteca i de dues escoles de curtmetratges de Madrid i Barcelona. A causa del retard en l'inici, les projeccions han finalitzat a un quart de dos, una hora més tard del previst.

Els passis dels curtmetratges han estat acompanyats de parlaments per part de Josep Lluís Martín i d'Àngel Comas. L'Associació Curts i Més, organitzadora de l'acte, ha valorat positivament la resposta del públic, tenint en compte que el primer dia sempre és el més fluix i que no havien pogut comptar encara amb els catàlegs i els cartells. Les previsions per la resta de dies són molt positives. Escoltem a Pol Kauf, de l'Associació Curts i Més.


Pol Kauf

En tant que ahir la resposta va ser tan bona les previsions són molt més optimistes i aquesta nit esperem fer un ple, i fins al dijous, igual.


Per aquest dimarts està programada una sessió dedicada exclusivament a animació. Es projectarà material vingut del Festival Internacional de Cinema d'Animació de Lleida. Aquestes projeccions seran comentades pel coordinador del Festival de Lleida, Alfred Sesma. La jornada es complementarà amb el passi de dos curtmetratges d'animació de prestigi, un nominat i el guanyador de la darrera edició dels Premis Goya. Escoltem Pol Kauf.


Pol Kauf

Avui tota aquesta nit està dedicada a animació. Tenim material vingut de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Lleida.


Els organitzadors s'han marcat la puntualitat com el principal aspecte a millorar la resta de dies de la Mostra. L'Associació Curts i Més s'ha mostrat optimista per una bona assistència per les properes sessions gràcies al boca a boca i a la difusió de catàlegs i cartells.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.