Luz Casal, Lluís Llach, Canales i 'Misteriós assassinat a Manhattan', plats forts del proper trimestre al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els santcugatencs 'La Puerta de los Sueños' presentaran en aquest equipament el seu nou disc en català 'Entre nosaltres'

Els santcugatencs 'La Puerta de los Sueños' presentaran en aquest equipament el seu nou disc en català 'Entre nosaltres'

Els concerts de Lluís Llach, Luz Casal i els santcugatencs 'La Puerta de los Sueños', la dansa d'Antonio Canales o els muntatges teatrals 'Misteriós assassinat a Manhattan' i 'Hamlet sense paraules' són alguns dels plats forts de la programació del Teatre-Auditori per al proper trimestre. De cara a la nova temporada, aquest equipament oferirà també nous abonaments per als menors de 25, 29 i 65 anys.

Música, teatre, òpera, dansa i màgia es combinaran, una vegada més, dins la programació del Teatre-Auditori del proper trimestre. Entre els mesos de setembre i desembre pujaran dalt de l'escenari santcugatenc una vintena d'espectacles entre els que destaca l'humor del Tricicle, la presentació del disc 'Desglàs' de Miguel Poveda, la dansa d'Antonio Canales o els concerts de Luz Casal, La Puerta de los Sueños i Lluís Llach. Així ho ha avançat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Comptarem amb El Tricicle, amb l'espectacle 'Sit, amb l'Antonio Canales, amb l'espectacle 'Bohemio', tindrem també la Luz Casal en concert, els santcugatencs 'La Puerta de los Sueños' presentant el nou disc en català i Lluís Llach amb l'espectacle 'I punt'


En teatre, podrà veure's l'adaptació de 'Misteriós assassinat a Manhattan', dirigit per Elisenda Roca i protagonitzat per Montse Guallar, Pep Ferrer o Àlex Casanovas, i del muntatge 'European House' d'Àlex Rigola. Tots dos espectacles compten amb una escenografia feta als tallers del Centre Cultural.

La programació del Teatre-Auditori del proper trimestre comptarà també amb l'òpera 'La Bohème' a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell, els concerts de tardor i de Nadal de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, la programació familiar o el cicle de música de cambra.

Cal remarcar també que de cara a la temporada vinent s'oferiran nous abonaments com el TA25! que permetrà abonar-se a un mínim de 5 espectacles -3 d'ells escollits pel propi Teatre-Auditori i la resta de lliure elecció- amb un descompte del 33% en el preu de les entrades. També hi haurà el TA29! amb un descompte del 20% a totes les localitats i ja a partir de setembre, el Ta65!, un descompte del 10%. A més, continua la possibilitat de comprar les entrades a meitat de preu una hora abans de la funció.

Les entrades es posaran a la venda el 5 de setembre, en el cas dels abonaments, i el dia 12 pel que fa a les localitats en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.