La Cubana fa reflexionar els santcugatencs sobre el món de la fama amb un muntatge carregat de referències locals


  • Comparteix:

L'espectacle 'Mamá, quiero ser famoso' es pot tornar a veure aquesta nit al Teatre-Auditori

L'espectacle 'Mamá, quiero ser famoso' es pot tornar a veure aquesta nit al Teatre-Auditori

Més de 500 persones han rigut, aquest dijous, amb l'humor histriònic de la companyia La Cubana, que aquests dies presenta a la nostra ciutat el seu darrer muntatge 'Mamá, quiero ser famoso'. Sota el seu habitual toc d'ironia i humor, aquesta companyia ha convidat els santcugatencs a reflexionar sobre els programes de televisió i, sobretot, sobre la fama. El muntatge es pot tornar a veure aquesta nit al Teatre-Auditori.

El Teatre-Auditori ha obert aquest dijous les seves portes per rebre l'humor de La Cubana, que ha presentat a la nostra ciutat el seu darrer espectacle 'Mamá, quiero ser famoso'. El muntatge, que tanca la seva gira a Sant Cugat, reprodueix un reality-show anglès pel qual desfilen tot tipus de personatges amb un denominador comú: la voluntat de ser famosos.

En aquesta ocasió, als ingredients habituals de La Cubana com són l'humor, el ritme i la participació del públic, els espectadors han pogut gaudir també d'un muntatge carregat de referències locals que han anat des del Pi d'en Xandri fins al Monestir i la polèmica generada per les possibles obres de climatització, passant per Torre Negra.

Tot plegat ha contribuït a crear, una vegada més, una connexió amb el públic que el director de la companyia, Jordi Milán, assegura que ja és habitual a Sant Cugat.

Jordi Milán




Com ja és habitual en La Cubana, els actors de la companyia han convidat constantment als espectadors a participar de l'espectacle. En aquesta ocasió però, la participació és menor que en anteriors produccions. I és que el principal objectiu d'aquest muntatge és fer riure els espectadors però també fer-los reflexionar sobre el contingut dels programes de televisió i sobre l'anhel de la fama.

'Mamá, quiero ser famoso' es podrà tornar a veure aquesta nit, a partir de les deu, al Teatre-Auditori. Les persones que hi estiguin interessades encara poden adquirir localitats de l'amfiteatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.