La 6a Mostra de Curtmetratges es tanca amb un bon nivell de públic i de continguts


  • Comparteix:

Els organitzadors destaquen la bona acollida que han tingut les novetats d'enguany

Els organitzadors destaquen la bona acollida que han tingut les novetats d'enguany

Més de 400 persones s'han reunit cada nit en la Plaça de l'Om per assistir a la 6a. edició de la Mostra de Curtmetratges. Els responsables de l'associació organitzadora, 'Curts i Més', es mostren molt satisfets per la gran resposta que ha obtingut del públic, que en la sessió de curtmetratges d'animació del dimarts van arribar fins i tot al mig miler de persones.

La 6a. Mostra de Curtmetratges s'ha tancat amb un gran èxit de públic i una valoració molt positiva per part dels organitzadors. Més de 400 persones, en la seva majoria joves, s'han reunit cada nit en el pati de cadires de la plaça de l'Om per tal d'assistir a les projeccions que s'han fet entre dilluns i dijous.

Des de l'associació 'Curts i Més' s'han felicitat dels resultats obtinguts tant a nivell organitzatiu com de públic, deixant de banda els imprevistos tècnics de la primera nit. Els discursos d'inauguració de la mostra i el parlament d'un quart d'onze de cada nit per introduir les sessions són algunes de les innovacions d'enguany, que han permès al públic ficar-se molt més en el context de la projecció. Escoltem un membre de l'associació 'Curts i Més', Pol Kauf.

Pol Kauf

Estem molt contents tant a nivell de públic com organitzatiu. El públic s'ho passava molt bé; aplaudia, comentava...


Una altra de les novetats d'aquesta edició ha estat la inclusió en el programa de la secció de curtmetratge documental, una iniciativa que ha obtingut fins i tot una millor resposta del públic que l'esperada. La bona qualitat de tot el material que ha conformat les sessions programades, i en especial de la documental, assegura segons Kauf, la repetició de la secció l'any vinent.

Pol Kauf

Aquest any la gent del consistori s'ha compromès més i ha vingut a les projeccions. Per fi s'han adonat de les possibilitats de la mostra.


Els bons resultats d'aquesta edició també s'atribueixen a la implicació que els patrocinadors han mostrat aquest any amb l'acte. Segons Pol Kauf, l'any passat va ser el primer any en què membres del consistori van assistir a les projeccions i van adonar-se de la bona tirada que té la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.