Èxit de públic a la segona Lectura a la Fresca, centrada en un text de Molière


  • Comparteix:

Més de 300 persones han omplert aquest dijous la plaça de Pere San amb motiu de la segona sessió de les Lectures a la Fresca que organitza l'associació Amics de Pedra i Sang. L'obra que s'ha pujat a l'escenari ha estat 'Les dones sàvies', de Molière, que té com a tema principal l'accés de les dones al món del treball i la cultura. La propera sessió es farà dijous vinent a la plaça de l'Om, i se centrarà en el text 'El màrtir Cugat' de Josep Maria Jaumà.

La segona lectura a la fresca d'aquest estiu, organitzada per l'associació d'Amics de Pedra i Sang, ha estat de nou un gran èxit de públic i també pel que fa a la qualitat de la interpretació. La directora de l'entitat i del muntatge d'aquest dijous, Dolors Vilarasau, ha fet una valoració molt positiva de l'experiència.

Dolors Vilarasau

Fem una valoració molt positiva d'aquesta lectura.Tracta un tema de gran actualitat tot i que va ser escrit en el segle XVII


La lectura de 'Les dones sàvies' de Molière, escrita l'any 1700, ha estat molt ben acollida pel públic sancugatenc. Els assistents han pogut gaudir amb l'humor del dramaturg francès, tot reflexionant sobre el tema central de l'obra: l'accés de les dones al món del treball, de la cultura i la ciència.

La propera i última sessió del cicle de les lectures a la fresca tindrà lloc el proper dijous a la nit a la plaça de l'Om. Es tracta del text 'El màrtir Cugat" de Josep Maria Jaumà. La peça es va estrenar l'any passat, amb motiu de la commemoració del 17è centenari del màrtir.

Dolors Vilarasau augura un gran èxit de públic en aquesta tercera lectura a la fresca.

Dolors Vilarasau

L'última obra tracta de la vida del màrtir Sant Cugat, acompanyada d'una lectura molt personal i literària d'en Josep Maria Jaumà.


Aquesta ultima sessió posarà el punt i final a la segona edició de les Lectures a la Fresca, que va començar el 6 de juliol amb el text 'Mites i llegendes santcugatenques' de Rogeli Pedró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.