L'Orquestra Simfònica Sant Cugat inaugura avui el IV Festival Shakespeare de Santa Susanna


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat, sota la direcció de Josep Ferré, serà l'encarregada d'inaugurar aquest dijous el IV Festival Shakespeare de Santa Susanna. Del 20 al 30 de juliol, s'oferiran una gran varietat d'espectacles i exposicions al voltant de la figura del dramaturg anglès William Shakespeare.

La masia de Can Ratés i els seus jardins seran l'escenari del concert de presentació del IV Festival Shakespeare de Santa Susanna, que anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. El Festival, que s'allargarà fins el 30 de juliol, comptarà amb quatre espectacles de circ, una exposició i tretze muntatges teatrals que han preparat diferents companyies tenint com a punt central el dramaturg anglès William Shakespeare i la seva obra.

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat interpretarà la versió complerta del 'Somni d'una nit d'estiu' de Fèlix Mendelssohn. El concert comptarà amb les intervencions de la soprano Rosa Mateu, la mezzosoprano Elisenda Cabero i els cors Aulos i Aglepta. El director de l'orquestra, Josep Ferré, s'ha mostrat molt il·lusionat davant d'aquest concert i ha explicat que és un repte per a la formació.

Josep Ferré

Realment és un repte perquè la música és molt coneguda i té molt ritme. A més no es pot fer de qualsevol manera, s'ha de fer molt bé i té complicacions afegides.


Fins a finals de mes, es podrà gaudir d'una àmplia varietat d'espectacles al voltant de l'obra de Shakespeare. 'El mercader de Venècia', 'Romeo y Julieta-un amor sin barreras' i 'Ser o no cer...vantes' seran alguns dels espectacles que podran veure els assistents a aquest IV Festival Shakespeare de Santa Susanna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.