'El màrtir Cugat' clou aquesta nit la segona edició de les Lectures a la Fresca 2006


  • Comparteix:

L'obra 'El màrtir Cugat', de Josep Maria Jaumà, protagonitza aquesta nit l'última sessió de les Lectures a la Fresca que organitzen l'associació Amics de Pedra i Sang. La plaça de l'Om acollirà aquesta iniciativa, que des de principis de mes ha omplert de paraules altres espais de la ciutat, com les places Magí Bartralot i Pere San.

Una dotzena d'actors i rapsodes posaran veu aquesta nit als personatges de l'obra 'El màrtir Cugat', de Josep Maria Jaumà. L'obra recrea la mort del sant l'any 304, víctima de les persecucions contra els cristians que va impulsar l'emperador romà Dioclecià. Es tracta d'una peça estrenada l'any passat, amb motiu de la commemoració del 17è centenari del màrtir Cugat.

La responsable de l'associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, espera que la tercera i última lectura d'aquest cicle sigui un nou èxit de públic.

Dolors Vilarasau

L'última obra tracta de la vida del màrtir Sant Cugat, acompanyada d'una lectura molt personal i literària d'en Josep Maria Jaumà.


La segona edició de les Lectures a la Fresca va començar el 6 de juliol amb els 'Mites i llegendes santcugatenques', de Rogeli Pedró. La segona sessió va estar protagonitzada per l'obra 'Les dones sàvies', de Molière.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.