El Curs Internacional d'Interpretació de Lied clou amb un concert a càrrec dels alumnes


  • Comparteix:

La IX edició del Curs Internacional d'Interpretació de Lied ha finalitzat amb un concert de demostració aquest dissabte, on els 20 alumnes participants han posat sobre l'escenari el que han après durant els sis dies de classes magistrals. Aquesta és la quarta vegada que Sant Cugat esdevé la seu d'aquest curs de formació per a joves d'entre 20 i 30 anys que ha estat dirigit pel pianista Wolfram Rieger.

Durant sis dies, els deu duets d'alumnes provinents d'Espanya, Àustria i Alemanya han participat d'aquest Curs Internacional d'Interpretació de lied a càrrec del pianista Wolfram Rieger. En la seva IX edició -la quarta que és fa a la nostra ciutat- el curs ha estat dedicat als Lieder dels músics Mozart i Mahler per piano i cant.

Un cop finalitzat el curs, els 20 alumnes han ofert un concert final a l'Aula Magna de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels que ha comptat amb un extens repertori de fragments de Mozart i Mahler.

L'actuació, que ha comptat amb una quarantena d'espectadors, ha permès gaudir d'interpretacions de piano i cant i veure l'evolució dels alumnes. Així ho ha explicat una de les responsables del curs, Bibian Arbonà

Bibian Arbonà

L'evolució que hi ha hagut durant aquests sis dies ha estat molt positiva. Tots els alumnes han tingut un progrés molt bo.


L'organització del curs té previst preparar una nova edició del Curs Internacional d'Interpretació de Lied, que també està prevista que es realitzi a la nostra ciutat i que compti amb la participació del pianista Wolfram Rieger. Bibian Arbonà

Bibian Arbonà

Està previst que es torni a fer el curs en les mateixes dates. Esperem al mestre perquè ens aporta molt.


El Curs Internacional d'Interpretació de Lied està organitzat per les Joventut Musicals d'Espanya i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Teatre-Auditori, a més de les Joventuts Musicals de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.