La VI edició de 'Dansa Sant Cugat' supera la participació d'anys anteriors, especialment de joves santcugatencs


  • Comparteix:

Més de 300 alumnes participen des d'aquest dilluns i fins divendres a la sisena edició de l'estada internacional 'Dansa Sant Cugat'. Fins a última hora s'han acreditat les darreres inscripcions d'una edició que ha vist augmentar el nombre d'inscrits en relació a l'any passat. L'organització ha destacat especialment l'augment de participants santcugatencs en aquesta iniciativa.

L'edició d'aquest any de 'Dansa Sant Cugat' compta amb més de 300 alumnes que assistiran des d'aquest dilluns fins a divendres a classes tan diverses com dansa clàssica, contemporània, ball afro-caribeny, hip-hop o flamenc, entre d'altres. Com ja és habitual, les classes es reparteixen entre diferents espais de la ciutat com el Teatre-Auditori, el pavelló de la Rambla del Celler o el local de l'Esbart, i hi ha diferents nivells que van des d'iniciació fins a perfeccionament.

Per complementar aquesta formació, cada migdia hi ha previst un dinar-espectacle al Teatre-Auditori, una proposta que ja es va iniciar l'any passat i que va ser tot un èxit. D'altra banda, la plaça de l'Om tornarà a ser la seu d'espectacles gratuïts a la fresca: dimarts es farà una mostra de peces curtes i divendres els alumnes demostraran tot el que han après durant aquests dies. Així ho ha explicat una de les organitzadores de l'estada, Anna Sánchez.

Anna Sánchez

Tenim classes cada dia, vint diàries, i tenim espectacles cada migdia; el dimarts peces curtes a la Plaça de l'Om i el divendres un recull de mostres dels exercicis de classe


Com ja és habitual, aquest curs compta amb alumnes procedents de l'estranger i també amb alumnes de les pròpies escoles organitzadores. Des de l'organització s'han felicitat de l'increment de participants en l'edició d'aquest any i especialment per part de joves santcugatencs.

De la seva banda, alguns dels alumnes participants han remarcat el nivell d'aquest estada i de la possibilitat de fer classes amb diferents professors de renom.

Raquel / Julia

Sóc alumne de Varium, he fet un any i una estada a Toulouse i m'interessava fer aquest de Sant Cugat perquè son els dos potents / Venen professors de tot arreu i és una possibilitat de tenir-los tots junts


'Dansa Sant Cugat' és una iniciativa dels centres Vàrium i Espai i compta amb el suport de l'Ajuntament, el Teatre-Auditori i la Diputació. Després de 6 edicions ja s'ha consagrat com un dels cursos de referència de dansa a nivell europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.