Relats de Ramon Barnils inspiren la nova pel·lícula de Marc Recha


  • Comparteix:

El director Marc Recha s'inspira en relats de Ramon Barnils en la seva nova pel·lícula 'Días de agosto'. El llargmetratge explica el viatge d'uns bessons per Mequinensa. Durant el trajecte, els dos protagonistes, interpretats per Marc Recha i el seu germà, coincideixen amb personatges i anècdotes escrites pel periodista santcugatenc.

'Días de agosto' explica un viatge erràtic de dos bessons per Mequinensa mitjançant la veu en off de la seva germana. Durant el trajecte, apareixen altres personatges inspirats en escrits de Ramon Barnils, entre els quals es troben una autoestopista que vol ser ballarina, una cambrera d'un càmping i trompetista solitari. En algun moment del llargmetratge, els personatges del periodista santcugatenc acompanyen els bessons d'aquesta 'road movie'.

La memòria de la Guerra Civil també és present a 'Días de agosto'. En una part del film, els dos bessons visiten una masia abandonada després de la guerra, guiats pel dietari de guerra del seu avi patern.

El director Marc Recha explica l'origen del llargmetratge.

Marc Recha

Dos germans inicien un viatge a la deriva on es troben diversos personatges.


La pel·lícula s'estrenarà a la tardor. El llargmetratge competirà en els festivals de Locarno (Suïssa) i Toronto (Canadà).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.