El Teatre-Auditori prepara la nova temporada amb una forta aposta per la qualitat i la varietat


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori enceta a partir de setembre una nova temporada amb propostes de gran qualitat per a tots els gustos. El plat fort del primer trimestre arribarà de la mà de la cantant Luz Casal, una de les cites més esperades del programa cultural de la nova temporada.

El proper 24 de setembre el Teatre Auditori comença una nova temporada en la què s'espera superar els 32.000 espectadors de la temporada passada. Un cop més, el centre cultural presenta un programa ple de propostes per tots els gustos i edats, però sempre amb el factor comú de la qualitat i la varietat, tal com explica el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Estem contents de com ha respost la gent però l'objectiu principal és tenir una bona programació. Crec que aquest trimestre de setembre a desembre la tenim i lluitarem per tenir-la també l'any que ve


Fins al desembre, els santcugatencs podran gaudir d'espectacles com "Misteriós assassinat a Manhattan", l'obra "Sit" i "La felicidad" de Javier Daulte. A més, per la nostra ciutat passaran artistes com Lluís Llach, Antonio Canales i Miquel Poveda, entre d'altres.

El plat fort de la temporada arribarà el proper 25 de novembre on la cantant Luz Casal oferirà la seva vessant més intimista i roquera en la presentació del seu nou treball. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica més detalls d'aquest concert que s'emmarca, a més, en el Dia Internacional contra la violència de Gènere.

Pep Tugues

Luz Casal ve a presentar aquest disc que em sembla que és una mica el millor que té. Ella l'ha titulat 'Pequeños, medianos y grandes éxitos' i és un concert amb 2 parts molt diferenciades


Amb l'objectiu d'apropar una programació de qualitat a tots els santcugatencs, el teatre ampliarà per la nova temporada les ofertes i els descomptes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.