La santcugatenca Judith Colell presentarà la seva última pel·lícula al Festival de Cinema de Sant Sebastià


  • Comparteix:

La directora de cinema santcugatenca, Judith Colell, presentarà la seva última pel·lícula, '53 días de invierno', al Festival de Cinema de Sant Sebastià. El film està ambientat a Barcelona i narra les històries de 3 personatges que tenen en comú la desesperança i la soledat.

'53 días de invierno', dirigida per la cineasta de Sant Cugat Judith Colell, serà un dels 18 llargmetratges seleccionats per a la secció de nous directors del proper Festival Internacional de Cinema de Donosti. La 54ena edició del prestigiós certamen se celebrarà l'última setmana de setembre i comptarà amb la participació de quatre films d'arreu de l'estat, entre ells el d'aquesta santcugatenca. Colell s'ha mostrat molt il·lusionada per aquesta oportunitat.

Judith Colell

Ha estat un regal. La pel·lícula no l'hem ni acabat i poder anar a un festival com el de Sant Sebastià és com un premi, perquè aquest és un dels certàmens més importants del món.


'53 días de invierno' explica 3 històries en paral·lel que, segons Colell, exemplifiquen "la fragilitat i la soledat en què viuen les persones d'un món on l'únic que importa és la competitivitat i l'èxit".

El rodatge del film es va fer a Barcelona i va finalitzar el mes de març passat. El repartiment compta amb actrius de renom com Mercedes Sampietro i la valldoreixenca Sílvia Munt, entre d'altres. Tot i ser rodada a Catalunya i interpretada majoritàriament per artistes catalans, Judith Colell ha explicat que la pel·lícula és en castellà per evitar que després acabin doblant-la.

Judith Colell

A mi m'hagués agradat rodar la pel·lícula en català, sempre que la pugui mantenir en català. Jo detesto el doblatge. Faré una pel·lícula en català sempre que em deixin mantenir-la en la mateixa llengua.


En aquest sentit, la directora santcugatenca creu que per potenciar el cinema espanyol i català fa falta un canvi d'actitud de les televisions i també del tipus de pel·lícules que reben finançament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.