L'obra de Woody Allen centra un nou cicle de cinema al CMSC


  • Comparteix:

El Club de Cinema del Club Muntanyenc Sant Cugat i La Guitza oferirian un cicle de pel·lícules de Woody Allen a partir d'aquest dimecres. 'El dormilega', 'Annie Hall', 'Misteriós assassinat a Manhattan' i 'Celebritat' són els llargmetratges que es podran veure gratuïtament cada dimecres de setembre, a la seu del Club Muntanyenc, a partir de les 10 de la nit.

Els quatre dimecres de setembre es podran veure pel·lícules de Woody Allen a Sant Cugat. El cicle, organitzat per La Guitza i el Club Muntanyenc, comença avui amb la projecció de 'El Dormilega'. Es tracta d'un títol de 1973 que va destacar per la mescla d'eloqüència verbal i comèdia visual. El dimecres 13 es podrà veure 'Annie Hall', guardonada amb 4 Òscars el 1977, i el dia 20 de setembre es projectarà la comèdia 'Misteriós assassinat a Manhattan'.

L'organitzador del cicle cinematogràfic, Oriol Moliner, explica per què s'han decantat per les pel·lícules de Woody Allen.

Oriol Moliner

Primer perquè és un director i actor que ens agrada molt. Després perquè el proper dia 24 al Teatre-Auditori es representa 'Assassinat a Manhattan', i és un bon moment per venir al Club i veure pel·lícules de Woody Allen.


Les pel·lícules començaran a les 10 de la nit i es podran veure en una pantalla gran del Club Muntanyenc. El cicle es tancarà el dimecres 27 de setembre amb la projecció de 'Celebritat', una pel·lícula de 1998 en què Woody Allen s'allunya dels tòpics més característics que han marcat la seva carrera cinematogràfica.

Oriol Moliner vol que el cicle reflecteixi l'evolució del director nord-americà.

Oriol Moliner

Hem triat pel·lícules de diferents èpoques per mostrar la progressió d'aquest actor. Hem agafat obres del principi de la seva carrera, obres que el van portar a la fama i obres en què ja no apareix com a actor.


L'organització del Club de Cinema es marca com a objectiu que aquest cicle compti amb tot tipus de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.