El Club Muntanyenc presenta noves activitats per a aquesta temporada


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat aposta per una escola de bàdminton com a principal novetat del programa d'activitats per al quart trimestre d'aquest any. L'entitat donarà a conèixer les activitats, el 16 de setembre, en una festa d'inauguració a la plaça de Quatre Cantons.

Les activitats del centre Obrim Vies estan dividides enguany en tres grans eixos, Mou-te, Coneix i Crea. Abarca des d'activitats físiques com acrobàcia, ioga i cursos de clown fins a cates de vins i formatges així com tallers de dibuix i pintura.

Altres activitats formatives que s'hi poden realitzar són gimnàstica rítmica, atletisme i la novetat d'aquest any, l'escola de bàdminton. La gimnàstica rítmica està adreçada a nenes d'entre 5 i 16 anys. El club també vol potenciar l'atletisme per a adults amb entrenaments que es realitzaran al CAR a partir de les nou del vespre.

Marc Dinares, gerent del club, explica la novetat que hi han introduït.

Marc Dinares

Els profesors presentaran les activitats que es duran a terme durant els cursos


D'altra banda, l'entitat ha valorat de forma molt positiva la temporada anterior. El club ha assegurat que els cursos van assolir una participació mitjana del 80%. Per aquest any, ja hi ha cursos com l'activitat en rocòdrom en llista d'espera.

Per donar a conèixer totes les activitats, el mateix Dinares resumeix en què consistirà la festa d'inauguració del curs prevista pel proper 16 de setembre.

Marc Dinares

Obrirem una escola de bàdminton per a totes les edats i per a tots el públics.


Les inscripcions estan obertes a socis i no socis, i es poden realitzar al mateix Club a les tardes de 16 a 21, de dilluns a divendres o a traves de la pàgina web, www.clubmuntanyenc.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.