Valldoreix escalfa motors per l'inici de la Festa Major


  • Comparteix:

La pregonera serà una dona vinculada al món del teatre

La pregonera serà una dona vinculada al món del teatre

La Festa de l'Esport obre aquest cap de setmana la Festa Major de Valldoreix, que enguany tindrà com a plats forts els grups Canteca de Macao, l'Orquestra Plateria, els portuguesos Semente i Karakota. Enguany des de l'EMD es fa una gran aposta pels grups locals més coneguts. Les activitats tradicionals com la Botiga al Carrer i l'arrossada seguiran sent els clàssics de l'edició d'enguany.

Aquest cap de setmana l'esport dóna inici a la Festa Major de Valldoreix amb diferents activitats que van des de partits amistosos, la Cursa Popular o inflables pensats per als més petits.

L'equador de la Festa Major es viurà amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, quan es presentarà el recuperat himne de Valldoreix que va compondre Josep Rios i Domènec l'any 1934. L'himne serà interpretat per la Coral l'Harmonia de Valldoreix acompanyada de la cobla Amoga de Figueres.

Però els actes més esperats tindran lloc del 15 al 17 de setembre. Enguany l'aposta musical recau en els grups locals com Gato el Quiman, Ruberal Lirics, Skamarlans i Zenit, que seran els encarregats d'omplir l'escenari el divendres dia 1 5. La nit de dissabte 16 serà el torn dels plats forts de la Festa, amb les actuacions de l'Orquestra Plateria, els portuguesos Semente i Karakota i el grup Canteca de Maco que alegraran l'ambient amb rumba, ska i reggae.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD Valldoreix, Josep Casadellà, explica perquè s'ha decidit fer un canvi en l'aposta musical respecte l'any anterior.

Josep Casadellà

L'oferta no és tant diferent respecte a l'any passat. A nosaltres també ens agrada apostar per grups emergents. No hi ha cap mena de biaxada de llistó.


Pel que fa al pregoner, Casadellà ha avançat que serà una dona i que té una vinculació especial amb el món del teatre. Els clàssics de l'arrossada i la Botiga al Carrer aniran acompanyats de la fira d'artesans i la fira d'entitats veïnals amb l'objectiu de potenciar el comerç valldoreixenc.

La presidenta de l'EMD Montserrat Turu convida tothom a gaudir de la Festa.

Montserrat Turu

Com sempre la Festa promou un espai de trobada al voltant de la música, el teatre i els espectacles. A més aprofito per agrair l'esforç de la ciutadania i la seva valuosa participació.


Una trentena d'entitats i empreses valldoreixenques col·laboren amb la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.