El PP reclama l'externalització del Teatre-Auditori i critica la programació


  • Comparteix:

El Partit Popular critica la gestió i la programació del Teatre Auditori (TA!) i aposta per l'externalització d'aquest equipament per reduir el seu dèficit. L'alcalde, Lluís Recoder, desqualifica les crítiques dels populars i els convida a participar en el Consell General del Centre Cultural, on no assisteixen des de fa temps.

Els populars santcugatencs carreguen contra la gestió del TA! i critiquen que l'equipament cultural és deficitari des de fa temps. Una sortida per a aquesta situació és, segons els populars, l'externalització del servei. Pel que fa a la política de descomptes, el grup local popular considera que és positiva sempre que no suposi un increment en el deute de l'equipament.

Ho explica la portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez

Berta Rodríguez

Nosltres volem que el Teatre-Auditori no sigui deficitari per a la ciutat, estem a favor dels descomptes sempre que no signifiquin més dèficit.


Les crítiques dels populars també apunten a la programació del TA!. Segons aquesta formació, els espectacles que s'ofereixen no responen a les necessitats dels santcugatencs ni són atractives per al gran públic.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat sorprès per les crítiques populars i ha destacat que la darrera temporada ha estat la més exitosa del TA! amb un rècord d'espectadors. A més, Recoder ha subratllat que des de fa temps el populars no participen en el Consell General del Centre Cultural, un òrgan obert a les associacions i formacions polítiques per fer aportacions sobre el funcionament de l'equipament cultural.

L'alcalde convida els populars a participar-hi.

Lluís Recoder

No recordo cap aportació en els últims mesos del PP en aquest órgan.Crec que més adient és fer saber la teva opinió allà on es té la possibilitat de ser escoltat i que aquesta es transformi en millora


El Teatre-Auditori ha tancat l'última temporada amb més de 32.000 espectadors, uns dels millors índexs d'assistència de la seva història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.