La masia de Can Quitèria centrarà els seus serveis a nens i joves


  • Comparteix:

L'equip de govern preveu destinar la masia de Can Quitèria a acollir serveis d'atenció a la infància i l'adolescència. La intenció és complementar d'aquesta manera el cicle de treball que comença amb la Casa dels Infants, continua amb el Centre Obert de 6 a 12 anys i finalitza amb el programa Natura. El projecte de rehabilitació de la masia està a punt per executar-se.

Es va perfilant l'ús final de la masia de Can Quitèria. L'equip de govern ja havia anticipat la seva intenció de destinar aquest equipament per a fins socials, i ara ha concretat que preveu instal·lar-hi serveis destinats a la infància i l'adolescència. Amb aquesta mesura té la intencií de complementar l'actual pla d'actuació cap a aquests col·lectius. Escoltem el tinent d'alcalde de Serveis Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Centrarem els serveis destinats a infància i adolescència per completar el cicle de treball que comença a la Casa dels Infants i passa pel centre obert i el Programa Natura.


De moment s'han finalitzat els primers dibuixos tècnics de distribució d'espais i ara es començaran els processos administratius per a la rehabilitació de l'equipament. En tot cas, Ramon ha explicat que no hi ha cap problema perquè coincideixi aquest procés amb el de la masia de Torreblanca, que ja està en marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.