La masia de Can Quitèria centrarà els seus serveis a nens i joves

Cultura

Publicat el 14/set/06 per Narcis Presas

L'equip de govern preveu destinar la masia de Can Quitèria a acollir serveis d'atenció a la infància i l'adolescència. La intenció és complementar d'aquesta manera el cicle de treball que comença amb la Casa dels Infants, continua amb el Centre Obert de 6 a 12 anys i finalitza amb el programa Natura. El projecte de rehabilitació de la masia està a punt per executar-se.

Es va perfilant l'ús final de la masia de Can Quitèria. L'equip de govern ja havia anticipat la seva intenció de destinar aquest equipament per a fins socials, i ara ha concretat que preveu instal·lar-hi serveis destinats a la infància i l'adolescència. Amb aquesta mesura té la intencií de complementar l'actual pla d'actuació cap a aquests col·lectius. Escoltem el tinent d'alcalde de Serveis Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Centrarem els serveis destinats a infància i adolescència per completar el cicle de treball que comença a la Casa dels Infants i passa pel centre obert i el Programa Natura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De moment s'han finalitzat els primers dibuixos tècnics de distribució d'espais i ara es començaran els processos administratius per a la rehabilitació de l'equipament. En tot cas, Ramon ha explicat que no hi ha cap problema perquè coincideixi aquest procés amb el de la masia de Torreblanca, que ja està en marxa.