Sant Cugat participarà a les Jornades Europees del Patrimoni amb un concert i visites al Monestir


  • Comparteix:

Les jornades inclouen visites al Monestir

Les jornades inclouen visites al Monestir

Sant Cugat i la resta de ciutats del Vallès preparen una dotzena d'activitats en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren a 48 països del continent aquest cap de setmana. L'objectiu de les jornades és donar a conèixer el patrimoni cultural de cada una de les localitats a través d'activitats gratuïtes i jornades de portes obertes als museus.

El Monestir de Sant Cugat obrirà els seus espais els dies 28 i 29 per oferir una jornada de portes obertes i visites guiades. Dissabte, a les nou del vespre, s'oferirà un concert en col·laboració amb les Joventuts Musicals d'Espanya a càrrec de Sandra Fernández i Carles Gonzálvez. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, explica que Sant Cugat contribuirà a les Jornades divulgant la importància del monestir.

Àngels Ponsa

Sant Cugat contribuirà obrint les portes del monestir a tothom que el vulgui veure.


A tot Catalunya, un total de 178 municipis participaran enguany en aquesta iniciativa que des de fa quatre anys se celebren sota el lema 'Europa, patrimoni comú'. Amb motiu d'aquestes jornades, a Catalunya s'han programat més de 300 activitats, entre exposicions, conferències, concerts, itineraris i visites guiades, a més de les jornades de portes obertes a diferents monuments.

Es calcula que Catalunya aporti més de 40.000 dels 17 milions de ciutadans que participaran en alguna de les activitats a Tot Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.