Les visites guiades al Monestir permeten conèixer les restes del Claustre


  • Comparteix:

Vista del Claustre del Monestir

Vista del Claustre del Monestir

Els sancugatencs podran visitar, en breu, les restes trobades al Monestir abans que finalitzin els treballs d'excavació. Es tracta de visites guiades que permetran als ciutadans conéixer les restes de la sala de Llevant, la Caixa de l'Escala i la cantonada sud del Claustre.

Aquestes visites, que seran gratuïtes, es faran aquest dissabte, dia 28, i el proper 5 d'octubre. Grups de 30 persones faran un recorregut cada mitja hora des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.
Les inscripcions s'han de fer a la Casa de Cultura. Amb aquestes visites s'espera que encara pugi més l'índex de visitants al monestir. Aquesta taxa ha incrementat espectacularment a partir de les visites del passat cap de setmana i les que el monument ha rebut aquest estiu. Ho explica la regidora de serveis personals, Àngels Ponsa.

Àngels Ponsa

L'augment de visitants al Monestir ha estat fruït de l'organització de les visites guiades tant diurnes com nocturnes


Àngels Ponsa espera que a partir d'aquestes visites i de les jornades que organitza la conselleria de cultura de la Generalitat facin el monestir més conegut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.