El concurs Tot Fotoportada celebra la novena edició amb 4.500 euros en premis


  • Comparteix:

La novena edició del concurs Tot Fotoportada augmentarà l'import dels premis fins als 4.500 euros, que es repartiran un total de 10 guanyadors. Aquestes són les principals novetats que presenta el certamen, que com cada any vol recopilar les millors fotografies fetes pels santcugatencs durant l'estiu. El termini per presentar les imatges s'acaba el 30 de setembre.

Sota el lema 'La millor imatge de l'estiu', el setmanari Tot Sant Cugat organitza per novè any el concurs de fotografia 'Tot Fotoportada'. El certamen ha incrementat l'import dels premis fins arribar als 4.500 euros, i ha augmentat a 10 el nombre de fotografies premiades.

Escoltem el director del Tot Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Josep Maria Vallès

Rebem tot tipus de fotografies, el concurs és molt obert, sobre l'estiu, i és molt complex pel jurat.


Totes les fotografies presentades s'exposaran a la Casa de Cultura del 2 al 24 de novembre i passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic del Tot Sant Cugat, que les reproduirà totes en un reportatge especial. Les 10 imatges guanyadores es mostraran a la portada del setmanari.

Amb les nou edicions que porten, el concurs és pioner a nivell català en premiar fotografies d'estiu. Josep Maria Vallès explica les claus de l'èxit.

Josep Maria Vallès

A la gent li ha agradat perquè tothom fa fotos a l'estiu, perquè exposem totes les imatges i perquè els guanyadores sortiran a la portada.


El jurat està format per tres professionals del món de la fotografia i per representants de les institucions i de les empreses patrocinadores. El lliurament dels premis es farà el pròxim 2 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.