La programació infantil del Teatre-Auditori s'omple de poesia, òpera i circ


  • Comparteix:

Quatre espectacles configuren la programació familiar del Teatre-Auditori durant el proper semestre. Poesia, circ i òpera omplen un programa de qualitat dedicat als més petits de la casa. L'objectiu és entretenir i educar els infants a través del món de les arts escèniques.

L'òpera 'Bastià i Bastiana' de Mozart, l'obra de teatre 'El petit Dalí', l'espectacle 'Rodó' de la companyia Circ d'hivern i 'Un plat ple de poesia està' de Tantàgora són les quatre funcions emmarcades dins la programació familiar del Teatre-Auditori.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat, durant la presentació dels espectacles, la tasca educativa de les funcions programades conjuntament amb La Xarxa.

Àngels Solé

A Sant Cugat també vivim en clau d'infant per intentar satisfer les necessitats d'aquelles famílies que a més d'entretenir els seus fills volen educar.


Tots els espectacles tindran lloc al Teatre-Auditori, excepte la funció 'Un plat ple de poesia està' que s'emmarcarà dins del Festival de Poesia de Sant Cugat que tindrà lloc del 18 al 21 d'octubre a la Plaça de l'Om. Roser Ros, responsable del muntatge, subratlla l'original idea d'apropar la poesia als més petits.

Roser Ros

Dos individus han de parar taula. Durant tota l'estona els dos actors interactuen a través de la poesia.


El primer espectacle de la programació familiar del Teatre-Auditori i La Xarxa serà 'Bastià i Bastiana', d'Amadeus Mozart, que arribarà a Sant Cugat el 8 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.