L'Esbart Sant Cugat comença el nou curs al local provisional de l'Avinguda Lluís Companys


  • Comparteix:

L'entitat ha volgut fer una festa d'inici de curs per demostrar la il·lusió i les ganes de continuar ballant

L'entitat ha volgut fer una festa d'inici de curs per demostrar la il·lusió i les ganes de continuar ballant

L'Esbart Sant Cugat començarà, aquest dilluns, el nou curs a la seu provisional de l'avinguda Lluís Companys. L'entitat, que ha hagut d'adequar una mica el local per poder fer les seves activitats, confia en poder disposar de la nova seu definitiva d'aquí a un any. Així ho han assegurat durant la festa d'inici de curs que han celebrat aquest dissabte i que ha servit per donar a conèixer el seu emplaçament provisional.

Les actuacions d'alguns alumnes d'Andança, dels Bastoners i del Cos de Dansa de l'Esbart han servit per donar el tret de sortida al nou curs de l'entitat, que enguany comença al nou local provisional de l'Avinguda Lluís Companys.

La presidenta de l'entitat s'ha mostrat satisfeta d'aquest nou espai, tot i que l'han hagut d'acondicionar el terra per poder fer les seves activitats. Imma Bové ha explicat però que han estat unes obres senzilles ja que es tracta d'un emplaçament provisional.

Imma Bové

Ho hem fet com una cosa molt provisional perquè creiem que aquí ens hi estarem poc temps. Esperem poder marxar en uns 9 mesos


Bové ha aprofitat per demanar una mica de paciència tant als membres de l'Esbart com als nous veïns de l'entitat.

Imma Bové

Jo l'únic que demano és una mica de paciència per part de tots, perquè ens hem passat molts anys en aquell local i fer el canvi costa


Recordem que l'Esbart tindrà el seu nou local al mateix emplaçament del carrer Migdia, als baixos d'un nou edifici de pisos que construirà la promotora Grup XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.