El barri del Monestir celebra aquest cap de setmana la seva quarta festa major


  • Comparteix:

Un torneig de futbol sala, una bicicletada popular i un espectacle de pallassos acompanyat d'una xocolatada són algunes de les propostes més destacades de la quarta edició de la Festa Major del barri del Monestir que comença avui. L'organització vol potenciar el caràcter reivindicatiu de la festa per potenciar el barri i denunciar les seves deficiències.

Aquest divendres comença la Festa Major del Barri del Monestir amb un programa ple d'activitats. La festa començarà aquesta nit amb una traca popular que precedirà la nit musical als jardins de l'avinguda Cerdanyola.

Dissabte serà el torn del torneig de futbol sala, tant per a grans com per a petits, que se celebrarà durant tot el dia a les pistes de Sant Francesc. Paral·lelament, el matí tindrà lloc una traca popular i una cercavila. Més tard hi haurà una botifarrada popular. A la tarda, el programa de la Festa Major proposa un campionat de petanca i un espectacle de pallassos acompanyat d'una xocolatada. Les celebracions del dia es tancaran amb un ball de nit.

El més destacat del diumenge és la bicicletada popular, la paella popular a l'hora de dinar i el fi de festa amb els diables de Sant Cugat.

L'organització ha destacat especialment aquesta quarta edició de festa major per tal de potenciar el barri i denunciar les seves deficiències.

Escoltem al president de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, José Luis Sánchez.

José Luís Sánchez

Volem potenciar el barri i una forma de fer-ho és creant la nostra pròpia entitat a través de la nostra festa major. Volem que la gent sàpiga que som un barri marginat.


Entre les principals reclamacions del barri, Sánchez ha destacat el cobriment de les pistes de Sant Francesc, la creació d'una escola bressol i la creació de places d'aparcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.