Les excavacions arqueològiques del Monestir atrauen centenars de visitants


  • Comparteix:

Imatge de la porta de l'esglèsia del Monestir

Imatge de la porta de l'esglèsia del Monestir

Aquest dissabte s'ha fet la primera jornada de visites a les excavacions arqueològiques del Monestir. Les 150 places disponibles han quedat totalment cobertes amb visitants que volien descobrir les troballes de la sala de llevant i la caixa de l'escala del Claustre.

Les visites permeten descobrir els treballs arqueològics que s'estan duent a terme al claustre i els seus voltants des de fa mesos. Els ciutadans que s'hi acostin poden observar les troballes que més endavant formaran part del museu, i d'altres elements de l'antiga estructura del Monestir, i que quedaran cobertes un cop finalitzin les investigacions.

L'arqueòloga responsable dels treballs del claustre, Ainoa Pancorbo, destaca la importància d'aquestes troballes per entendre l'evolució del monestir.

Ainoa Pancorbo

El més interessant és veure l'evolució de tot el conjunt del Monestir


En el seu primer dia, les visites van tenir una gran acollida entre els santcugatencs, que al llarg de tot el matí van recorrer els claustres. De cara a les visites de dissabte vinent cal reservar plaça a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.