Una exposició de maquetes recrearà diverso indrets de Collserola


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc de Sant Cugat acull des d'aquest 24 de novembre fins a finals de desembre l'exposició de maquetes sobre l'àmbit rural de la nostra ciutat i de la serra de Collserola. Les maquetes, realitzades per Jordi Roca, formen part de diverses activitats organitzades pel club per difondre la història de Sant Cugat.

Collserola és l'eix temàtic de l'exposició de maquetes que tindrà lloc el 24 de novembre al Club Muntanyenc de Sant Cugat. L'exposició, que presentarà 17 maquetes de fusta amb una escala de mig metre, és una manera de donar a conèixer diferents indrets de l'àmbit rural de la nostra ciutat i, en concret, de l'espai natural de Collserola.

Les maquetes recreen diversos llocs característics de Collserola, com l'ermita de la Salut, la masia de Can Borrell i la font de Sant Vicenç.

Escoltem l'escultor de l'exposició, Jordi Roca.

Jordi Roca

Són diferents maquetes de fusta sobre la Serra de Collserola com l'ermita de la Salut, la font de Sant Vicenç i la masia de Can Borrell.


Roca ha explicat que l'escultura és una de les seves aficions i és per això que ara que està jubilat ocupa gran part del seu temps. Tot i això, no té previst cap altra exposició ja que comporta molta feina i sobretot paciència.

Jordi Roca

Ja m'agradaria poder fer una altra exposició d'aquí a tres mesos, però és una feina molt entretinguda i que porta molt de temps.


Segons el club, l'exposició és una manera de participar en la salvaguarda de la serra de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.