La Biblioteca del Mil·lenari acull una exposició sobre les desigualtats de gènere


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder va inagurar l'exposició

L'alcalde Recoder va inagurar l'exposició

La Biblioteca del Mil·lenari acull fins el 14 d'octubre la mostra 'Dona que més vols?, Petites i grans desigualtats entre dones i homes'. Amb aquesta exposició, l'Ajuntament de Sant Cugat commemora el segon aniversari del servei 'Dóna Informació'.

L'objectiu d'aquesta mostra és informar i sensibilitzar sobre la realitat social de la dona i la igualtat d'oportunitats. Ho explica Lídia Garcia, cap de l'Oficina Tècnica del Servei d'Igualtat de la Diputació de Barcelona.

Lidia Garcia

Amb aquesta voluntat d'impulsar la igualtat posem de manifest, a través d'una sèrie de dades, que encara existeixen importants desigualtats a la vida quotidiana


La mostra es composa de set plafons informatius, sis de la Diputació i un de l'Ajuntament. A cada plafó de la Diputació s'explica un àmbit específic amb informació, dades i paraules clau sobre el tema. Els àmbits són la corresponsabilitat a la llar, l'educació, el món laboral i la vida domèstica, entre d'altres. El plafó de Sant Cugat tracta sobre el servei 'Dóna Informació' i també mostra una petita radiografia de la situació a la ciutat.

L'alcalde Lluís Recoder ha estat l'encarregat d'inaugurar aquesta mostra. Durant l'acte inaugural, Recoder va denunciar les mancances que provoquen el descens de la natalitat. L'alcalde va apuntar els horaris escolars, la manca d'escoles bressol i les vacances escolars com algunes de les causes i no la incorporació de la dona al mercat de treball. Segons Recoder, encara queda molta feina per fer.

Lluís Recoder

La dona es va incorporant massivament als àmbits públics però està clar que si no es deslliga de l'àmbit domèstic, o no el pot compartir, patirà una sobrecàrrega molt clara


La mostra es podrà veure a la Biblioteca del Mil·lenari fins el 14 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.