'European House' d'Àlex Rigola, decep el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Àlex Rigola genera reaccions molt diverses amb una nova posada en escena molt atrevida

Àlex Rigola genera reaccions molt diverses amb una nova posada en escena molt atrevida

El darrer muntatge d'Àlex Rigola, 'European House, pròleg d'un Hamlet sense paraules' no ha aconseguit convèncer el públic santcugatenc. L'obra, una posada en escena arriscada i sense text, centra la seva força en una escenografia completa i impactant que, segons el públic, no arriba a omplir els buits d'interpretació. El decorat ha estat realitzat als tallers d'escenografia del Centre Cultural.

Els santcugatencs que s'han animat a veure l'obra han destacat l'espectacular escenografia del muntatge, formada per una casa de tres pisos i nou habitacions perfectament acondicionades, però no han aplaudit, en canvi, la posada en escena.

Les reaccions dels espectadors han estat diverses però la majoria han coincidit a fer una valoració negativa de l'espectacle.

Opinió públic

Jo encara estic perplexa, no hi dec entendre / tot i que ja sabia que no hi hauria paraules, m'ha sorprès molt i no és de les que més m'ha agradat però el decorat és molt maco


'European House', un possible pròleg al famós 'Hamlet' de Shakespeare, reflexiona sobre les diferents reaccions que tenen els homes davant la vida i la mort, a partir de situacions extremes on no hi falten el les llàgrimes, les rialles o el sexe.

El muntatge exigeix un fort silenci per part del públic, que en tot moment es deixa guiar per la il·luminació i la pauta sonora. Però l'arriscada posada en escena també suposa un esforç per als actors, que estan aïllats respecte els espectadors i no senten en cap moment les seves reaccions. Escoltem l'actor Pere Arquillué.

Pere Arquillué

És una obra molt diferent. No sé si la gent s'ho ha passat bé o no. Des de dalt la sensació és de completament aïllament però també és agradable.


La setmana que ve l'òpera arriba al Teatre Auditori amb 'La Bohème' de Giacomo Puccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.