Esgotades les entrades per a 'La Bohème' i Lluís Llach al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els dos espectacles del Teatre-Auditori per a aquest cap de setmana han exhaurit les seves entrades. Només aquells que ja tinguin entrada podran assistir aquest divendres a l'òpera 'La Bohème', de Giacomo Puccini, i a la presentació de 'I.' de Lluís Llach aquest diumenge.

El Teatre-Auditori acull aquest divendres la primera de les tres òperes que formen part de la programació de l'Associació dels Amics de l'Òpera de Sabadell. 'La Bohème', de Giacomo Puccini, comptarà amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i la soprano Montserrat Martí entre els seus protagonistes.

'La Bohème' és una de les òperes més representades de la història de la música i estarà sobretitulada en català. L'òpera s'emmarca dins el 19è Cicle d'Òpera a Catalunya, que enguany coincideix amb el 25è aniversari de l'Associació d'Amics de Sabadell. Basada en la novel·la 'Escenes de la vida bohèmia', de Henry Murger, Puccini descriu a l'òpera els ambients bohemis parisencs del 1830.

La música seguirà sent la protagonista, però de la mà del cantautor Lluís Llach que arriba a Sant Cugat per presentar "I.". Amb aquest títol, Llach vol cloure la seva carrera professional de grans concerts, gires i enregistraments de discos. Llach oferirà una combinació d'antigues cançons, fugint de les grans referències, amb d'altres inèdits.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, es mostra satisfet amb l'exhauriment de les entrades.

Pep Tugues

El públic ens respon positivament. 'La Bohème' és un bon espectacle. Que en gaudeixin els que el vinguin a veure, com també aquells que vagin a veure el Llach diumenge a la tarda.


L'entrada de 'La Bohème' s'ha venut a 45 euros mentre que l'espectacle del Lluís Llach ha tingut un preu de 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.