La 2a Nit Literària, a La Masia de Sant Cugat el proper 25 de novembre


  • Comparteix:

La segona Nit Literària d'Òmnium Cultural arriba el dissabte 25 de novembre a Sant Cugat. L'acte, que aplegarà els escriptors santcugatencs, comptarà amb un 'pròleg literari' a càrrec de la poetessa Marta Pessarrodona.

Òmnium Cultural de Sant Cugat ofereix el proper 25 de novembre la segona Nit Literària a La Masia. El president de l'entitat, Xavier Escura, explica en què consistirà la jornada.

Xavier Escura

És una trobada de tots els autors de Sant Cugat, amb l'objectiu de fer pinya i fer penya. També aprofitarem per donar els diplomes als premiats de l'any passat al concurs de narrativa històrica breu.


La trobada, que es farà a La Masia a partir de les nou del vespre, comptarà amb la majoria d'escriptors que l'any passat van assisstir a l'acte. La poetessa Marta Pessarrodona, l'encarregada de fer el 'pròleg literari', explica com enfocarà la presentació.

Marta Pessarrodona

El títol serà 'Benvinguts a casa', el mateix títol de la pancarta que l'Ajuntament va posar per rebre l'arribada dels papers de Salamanca. A partir d'això parlaré de l'autoestima.


Les reserves i compra de tiquets es poden fer al local d'Òmnium Cultural a Sant Cugat, al carrer dels Marges, 31.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.