El primer Festival Trona es tanca amb una clara vocació de continuïtat


  • Comparteix:

Nou grups han participat aquest divendres i dissabte al primer festival de música Trona que ha organitzat el col·lectiu Dissidència Sònica a la Nau de Cultura de Valldoreix. Tot i que els concerts de tarda han costat més d'arrencar, la iniciativa ha tingut una bona resposta de públic. L'objectiu dels organitzadors és poder repetir aquest festival com a mínim una vegada a l'any.

L'objectiu del festival era el de donar a conèixer diferents grups emergents de música locals i de l'entorn de la nostra ciutat en un horari de tarda-nit que no trenqués massa el son dels veïns. Finalment, han actuat un total de 9 formacions que han permès als espectadors gaudir de música molt diversa, amb un especial predomini del rock al dissabte.

Des de Dissidència Sònica, Eloi Alegre ha fet una valoració positiva d'aquesta primera edició del Trona, tot i reconèixer que els concerts de tarda han atret menys públic.

Eloi Alegre

Crec que ha anat força bé. Tampco sabíem amb que ens trobaríem i bé. Per ser un festival de tarda, al principi ha costat però després s'ha anat omplint i ha anat bé


A l'espera de fer una valoració definitiva, Alegre ja ha apuntat que la resposta ha estat bona i que la voluntat és poder repetir el festival almenys una vegada a l'any. Fins i tot, ha dit, si té prou èxit es podria fer més sovint.

Eloi Alegre

Hi han hagut alguns grups que especialment han agradat, i si és així, esperem que es pugui fer una vegada a l'any o fins i tot, si a la gent li agrada, podria fer-se més sovint


La primera edició del Festival Trona ha comptat amb el suport de l'EMD de Valldoreix.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.