'Un home de paraula', el nou llibre d'Imma Monsó, arriba a les llibreries


  • Comparteix:

La nova novel·la de l'escriptora santcugatenca Imma Monsó ha arribat ja a les llibreries. Sota el títol 'Un home de paraula', l'obra és una història autobiogràfica, narrada en tercera persona, que neix de la pèrdua, el desconcert i el dolor.

A 'Un home de paraula', Imma Monsó parteix de la mort sobtada d'una persona estimada per narrar una història en dos temps. D'una banda, el relat d'un amor ric i complex, i de l'altra, la història d'un procés de dol que es converteix en una reconstrucció de l'ésser desaparegut.

La quarta novel·la d'Imma Monsó porta tres anys gestant-se i neix de les entranyes de l'autora. L'escriptora santcugatenca subratlla el caràcter íntim de l'obra.

Imma Monsó

És una obra molt personal. He viscut la literaturització de les vivències. Intentava fer gairebé un diari i al final he fet literatura amb la vida.


'Un home de paraula' és el cinquè llibre que publica Imma Monsó. La novel·la apareix en la Magrana, en català, i Alfaguara, en castellà. La santcugatenca és autora de les novel·les 'No se sap mai', 'Tot un caràcter' i 'Com unes vacances'. També ha publicat els reculls de contes 'Millor que no m'ho expliquis' i 'Marxem papà. Aquí no ens hi volen'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.