Els restaurants santcugatencs aposten per celebrar una segona edició del 'Bon profit cultural'


  • Comparteix:

Els sancugatencs volen tastar més plats medievals. Aquesta és la conclusió que ha tret l'Ajuntament després de la celebració del 'Bon Profit Cultural'. Una iniciativa que ha permès als restauradors oferir plats típics de l'època medieval, amb l'objectiu final de participar en una segona edició.

Emmarcat dins el actes de l'Any del Mil·lenari, l'Ajuntament ha fet un balanç molt positiu del funcionament del 'Bon Profit Cultural' i la ruta gastronòmica. Segons els contactes que ha realitzat l'Ajuntament amb els restaurants implicats, la major afluència de clients va concentrar-se durant la celebració de la Fira Medieval.

Un total de 16 restauradors han elaborat durant 3 mesos i mig plats medievals, assessorats pel gastrònom Jaume Fàbrega. L'experiència ha estat molt enriquidora, i per aquest motiu els participants s'han mostrat d'acord en col·laborar en una segona edició. Ens ho explica la tècnica de cultura de l'Any del Mil·lenari, Maria Farriol:

Maria Farriol

El treball que hi ha hagut al darrera ha motivat als restauradors a apuntar-se a una segona edició


La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de locals com Ca l'Eugeni, Gasteiz o Torrada Grill. En el cas d'aquest últim restaurant s'ha donat el cas que la demanda va donar lloc a l'elaboració d'un menú complet. Escoltem Iolanda Muñoz, cap de sala del Torrada Grill, comentant la reacció dels clients:

Yolanda Muñoz

Els clients posaven cara de sorpresa davant els plats medievals que vam preparar


Forners i pastissers de la ciutat també han participat en aquesta iniciativa, i la seva valoració també ha estat satisfactòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.