Els Castellers de Sant Cugat intentaran descarregar el 3 de 7 aixecat per sota a la Diada de diumenge


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat portaran a plaça aquest diumenge construccions de la gamma alta de 7 per celebrar la seva diada a la nostra ciutat. La colla local actuarà acompanyada dels castellers de Figueres, en una jornada que s'emmarca en el desè aniversari dels camises verdes.

Els Castellers de Sant Cugat intentaran descarregar el 5 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota durant la Diada que celebraran diumenge a la nostra ciutat. La colla local afronta el final de temporada amb il·lusió, tot i les dificultats que han tingut aquest any. Els camises verdes han fracassat en l'intent de convertir-se en colla de 8 i han tornat a trobar a faltar la implicació dels santcugatencs a l'hora de fer pinya i sumar-se als assajos.

Marc Maymó és un dels caps de colla dels Castellers de Sant Cugat.

Marc Maymó

En aquesta segona part de la temporada, hem hagut d'aparcar els castells de 8.


D'altra banda, i per tancar la temporada, els Castellers de Sant Cugat preparen una exposició divulgativa a la Casa de Cultura. La mostra, que es podrà veure del 29 de novembre al 10 de desembre, porta per títol 'Sabies que...?' i vol apropar a la ciutadania l'activitat dels camises verdes i la història del món casteller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.