Lluís Ribas mostra la seva admiració per les dones a l'exposició 'Nimfes'


  • Comparteix:

L'artista Lluís Ribas preestrena aquest dilluns a Sant Cugat l'exposició 'Nimfes', en què pretén mostrar la seva admiració per la dona. Es tracta d'un conjunt d'obres de gran format que reflecteixen la visió de Ribas sobre les dones. La mostra s'exposarà als Estats Units a partir del mes de gener.

L'exposició reflecteix l'admiració de Ribas per les dones. Es tracta d'un conjunt d'obres de gran format, en les quals l'artista ofereix la seva visió sobre la dona. La mostra es podrà visitar a l'Espai Lluís Ribas fins el 10 de desembre.

Escoltem el punt de vista artístic de Lluís Ribas sobre la dona.

Lluís Ribas

La reflexo sensual; una dona jove, amb serenor i tranquil·litat i que emergeixi de les aigües.


La nova mostra de l'artista santcugatenc Lluís Ribas visitarà la galeria d'art Wally Findlay de Palm Beach, a Florida, a partir del 15 de gener. Precisament per aquest motiu, l'alcalde Lluís Recoder assistirà a la inauguració de l'exposició aquest dilluns per donar suport als artistes de la ciutat que viatgen a l'estranger.

L'artista explica la seva via d'inspiració.

Lluís Ribas

La meva via d'inspiració és la meva mare, la meva dona i totes les dones que he conegut. La dona és la base de la societat.


L'anterior treball de Ribas va versar sobre la cultura del Marroc. El pròxim projecte que Ribas ha anticipat a Ràdio Sant Cugat és una exposició de llençols sobre la trajectòria vital del ser humà, jugant amb les arrugues dels llençols i que portarà a Nova York.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.